Snabb uppdatering

Hej på er! Var några dagar sen sist men ärligt talat har jag inte gjort så mycket.

I helgen sov jag hos pappa och mamma var snäll nog att ta stallet så jag har skippat det i helgen. Istället för att vara i stallet har jag tränat lite och sen bara kollat på film och serier. Det var så skönt att få sova ut och sen bara slappa på dagen. Mina dagar är oftast ganska intensiva, upp tidigt och hem sent.

Idag började jag 12.40 vilket var extremt skönt. Fixade stallet på morgonen och sen följde mamma med till Karlstad för att hämta kakor som min klass sålt. När vi kom hem gick vi en promenad med hundarna och Mac. Passade även på att markträna lite på banan när den var snöfri.

53902770_561080761384155_418331734480781312_n

Macchi, hästen som alltid blir bra på bild…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>