Sen dag

Är såååå trött

Vaknade imorse och kände för att ligga kvar i sängen hela dagen. Började klockan 10 men jag behövde vara på skolan klockan 9 för att ha ett möte med SYV. Jag har ansökt om utökad kurs för jag känner att jag behöver se till att jag har en bra behörighet, media kanske inte var mitt smartaste val haha.

Kom hem ganska sent idag, åt och sen drog jag ner till stallet. Mamma hade fixat klart allting vilket var väldigt skönt att slippa. Tog en promenad med Mac och sen borstade jag bort lite hår. Båda Inga och Macchi har börjat fälla en del så nu börjar perioden där man kommer hem med 10000 hästhår på sig.

Glömde självklart telefonen inne så ni får en gammal bild.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>