Körkort

Godmorgon på er!
Idag har jag en ganska fullspäckad dag.

Slutar tidigt idag och passade på att boka in en körlektion. Det känns så sjukt att jag faktiskt fyller 18 i maj (!!). Har dessutom bokat uppkörning och teori några dagar efter jag fyller år och jag hoppas verkligen jag klarar det. Har så länge drömt efter körkort, det underlättar verkligen vardagen. Jag bor inte direkt centralt och det går inte så många bussar från där jag bor så det skulle underlätta med körkort. (Sen att jag valde att gå i skola typ 6 mil från där jag bor kanske inte var mitt smartaste val men men).

Efter körlektionen ska jag och pappa dra iväg på en liten roadtrip och kolla på bil till mig. Har egentligen inga krav på bil förutom att den ska se okej ut och ha drag, vilket denna bil uppfyller så vi får väl se hur de blir.

54514637_424976601598215_6349664682445373440_n

Hoppas ni får en bra dag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>