Tiden går

De går som det går för mig med bloggandet. Ibland är jag inte sugen alls, ibland är jag väldigt motiverad men tar inte tag i det och ibland är jag som idag, motiverad och tänker att jag slänger in ett inlägg.

Den här veckan har det varit väldigt mycket plugg för min del. Jag brukar alltid skjuta upp allting och nu har jag bestämt mig för att jag ska försöka att inte skjuta upp det. Under lovet hade jag bestämt mig för att jag skulle göra vissa skolsaker men jag sköt upp det och fick göra allting sista dagen vilket såklart resulterar i sjuk stress. Än så länge går det bra med att försöka göra lite varje dag men vi får väl se hur länge det håller haha..

Idag blev Mac vaccinerad så det blev ingen träning för honom och han får ta det lugnt några dagar. Sen är det inte heller det bästa ridvädret när man inte har ridhus men det är bara att kämpa på. Vi har förlorat så många träningsveckor detta året. Han hade vintervila i 3 veckor och sen hann jag rida två pass så skadade jag foten. Det resulterade i flera veckor med vila till. Efter det satte jag igång honom såpass mycket att jag började galoppera. Nu har det dock frusit på igen så nu är det skritt och lite trav som gäller eftersom det inte är det optimala underlaget.

53613653_300632087257510_1687940671521947648_n

Har börjat ge Mac ungulat från St hippolyt. Det ska förbättra hovkvaliteten så det ska bli riktigt kul att se om det ger något resultat. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>