Nyårslöften?

På min förra blogg skrev jag att 2018’s nyårslöften var

– Äta nyttigare

– Lägga mer fokus på träning

– Verkligen satsa på Mira

Nyårslöften har aldrig varit min grej haha. Klarar inte av att hålla dom. Kan dock säga att dessa nyårslöften har hållit ganska länge in på detta året.

Jag har försökt att äta nyttigare och tänka på min kost. Det är någonting som jag tror stenhårt på. För att må bra och kunna orka med en hel dag med skola och stall måste man äta bra. Jag är inte så bra på det men jag försöker alltid att äta minst tre gånger om dagen. Ibland blir det så att man inte hinner äta frukost eller att lunchen i skolan är äcklig. Då är det som det är men jag försöker gå upp lite tidigare för att hinna äta. Jag vill satsa på träning och hästar och då tror jag att kosten har en stor del i det. Kanske blir årets löfte också?

Jag har tränat i perioder detta året. Just nu tränar jag inte alls mer än att rida. Har flyttat hem från Karlstad = kommer hem senare. Jag hinner inte med att träna och göra allt annat jag behöver göra. Okej, kanske en lögn, hade kanske hunnit med om jag ansträngt mig. Nu när det blir mörkt vid 16 och jag aldrig är hemma innan dess förutom fredagar blir man dock inte så sugen på det.

Att satsa på Mira gick bra till en början, tills jag bestämde att det var bäst för alla att sälja henne. Nu ska jag lägga allt mitt fokus på Macchi istället och så får vi se hur långt det räcker.

47442155_1246497545516506_1356111493938020352_n

Jag kommer göra ett inlägg om kommande års mål/löften/planer, det kommer. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>