Långhelg

Idag är det första maj och regnet öser ner här hemma. Vilket vårväder, eller inte. Vill verkligen att solen ska komma fram och att det ska bli varmare, vill verkligen ha sommar inte moln och typ 10 grader.

Som ni har märkt har jag varit frånvarande här och det är helt enkelt för att jag inte har haft något sug att skriva inlägg. Jag sitter inte och skriver inlägg om jag inte känner att det är kul och lite så har det känts ett tag tills nu. Fick en kick att skriva så därför tänkte jag uppdatera er lite om min helg.

Var på Avengers Infinity War i fredags. Har inte ens ord att beskriva hur den var. Så himla sjukt bra men ingen film har fått mig att gråta så mycket som den haha, var helt förstörd flera timmar efter filmen slutat. Tänker inte spoila något och om ni inte har sett den rekommenderar jag er starkt att göra det, efter att ni sett de andra Marvel filmerna så att det blir i ordning såklart 😉

Från söndag till måndag så sov Thea, Emma och Julia över hos mig, de var även dom som jag var på bio med förövrigt + Julias bror. Vi kollade på film och bara umgicks helt enkelt.

I går så var det valborg och det ”firade” jag med Emelie, Wilma, Maja och Felicia. Vi kollade på brasa och åt Max det var typ allt vi gjorde. Har aldrig firat valborg direkt utan det enda jag gör som är standard är att kolla på en brasa, en ganska onödig högtid för mig.

Jag hoppas verkligen att min motivation håller i sig så att jag kan fortsätta hålla igång bloggen eftersom att jag 99% av gångerna tycker att det är roligt att blogga. Vi får hoppas helt enkelt!
30223952_1646969212025139_1932283726_o

Saknar Mira och att rida men kan trösta mig med att jag har fått uppdatering om att allting går bra med henne. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>