Allting går segt

Just nu känns det som att mitt liv är lite på is, det händer nästan ingenting. Det känns konstigt att inte ha någonting att göra. Jag är en person som brukar hålla igång hela dagarna och att inte göra det känns ovant. Det känns också ovant att inte kunna åka hem och rida om jag vill det. Har inte ridit på en vecka och känner redan hur det börjar krypa i kroppen men jag antar att man vänjer sig.

Resten av veckan händer det inte heller så mycket, ska dock på bio imorgon. Ska se på infinity war med några kompisar och jag är så himla taggad. Marvel filmerna är mitt liv sen flera år tillbaks haha.

30831500_1657973970924663_800556540_n

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>