Allting har gått bra

Igår lämnade vi av Mira. Det kändes såklart lite konstigt att åka hem med en tom hästtransport men det ska bli riktigt kul att se vad Helene tycker om henne. Fick ett sms förut att allting hade gått bra och att hon idag bara har fått vänja in sig vid omgivningen. När vi lämnade henne igår verkade hon väldigt lugn. Vi släppte ut henne i en hage och hon stod och åt sitt hö och verkade ta det lugnt. Ska bli så intressant att höra efter att hon har ridit henne för första gången. Jag. tycker också att det är väldigt skönt att någon annan än jag och dessutom någon som är duktig kommer rida Mira och säga vad hennes starka och mindre starka sidor är. Tanken är att vi ska åka ner och hälsa på om ett tag och se hur allting har gått.

30429811_1654979431224117_1163736781_n

”Mellanlandning” för att se att allt gick bra. 

Det kommer dock kännas väldigt konstigt att inte rida på en månad. Är jätte nojig över att jag ska glömma bort hur man gör men jag vet ju att man inte glömmer flera års kunskaper på en månad men jag är ändå nojig hahah..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>