Kamera tankar

Jag behöver verkligen köpa mig en ny kamera. Just nu lånar jag min systers men den har några år på nacken och jag känner att jag verkligen behöver en egen. Det finns så många olika sorters kameror så jag blir helt galen på vad man ska välja. Alla har olika funktioner och sina plus och minus så det är jättesvårt. Jag har alltid använt Nikon, med undantag från min filmkamera som är ifrån Canon. Jag är väldigt nöjd med Nikon och jag tycker att de är enkla att förstå sig på.

En kamera som jag verkligen har fått upp ögonen för är Sony Alpha A6500. Har ingen som helst erfarenhet av Sony och känner ingen som jag kan komma på nu som har en Sony. Denna kameran tar dock helt grymma bilder och video kvaliteten är Wow, verkligen wow. Nackdelen är priset. Får fundera på detta ett tag och försöka komma fram till vad jag vill ha men denna är en stark kandidat!

sony-alpha-a6500

Har någon av er erfarenhet av Sony kamerorna och i synnerhet denna?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>