Min bucket list

Jag tänkte att jag idag skulle dela med mig av några saker på min ”livs” bucket list, alltså min bucket list som jag vill göra innan jag dör. Har väldigt många saker på den så jag kan tyvärr inte berätta om alla.

Att åka till Irland. Jag älskar Irland, eller ja, det kan jag inte säga eftersom att jag inte har varit där. Men det ser så himla fint och trevligt ut och detta ligger högt upp på min bucket list.

Att se Twenty One Pilots live. För några år sen ÄLSKADE jag twenty one pilots. Jag lyssnar inte lika mycket på dom idag men jag gillar deras musik och jag gillar dom därför skulle jag verkligen ville uppleva detta.

Att jobba på en hästranch i USA. Fatta vad coolt, att få åka dit själva westernridningen startade. Hoppas att jag någon gång får möjligheten till att göra detta.

Gå på någon musikal på Broadway. Ärligt talat så kvittar det vilken musikal, vill bara få känna känslan av att vara där. Sen skulle det dock inte vara fel att gå på Kinky Boots eftersom att Brendon Urie är med där..

Vara på Coachella. Har verkligen velat det i flera år och det är någonting jag verkligen vill. För er som inte vet så är Coachella en festival i USA.

Surfa i Australien. Surfade första gången i somras och det hade varit så coolt att åka till Australien för att göra det.

Att tävla någon större westerntävling. Har velat det i flera år men inte haft möjligheterna pga olika omständigheter, vi får se vad det blir i framtiden.

Att ha ett välbetalt jobb. Kanske inte en så jätte stor grej och det kanske låter som att jag bara bryr mig om pengar men så är det inte riktigt. Anledningen till varför jag vill ha ett välbetalt jobb är för att jag vill kunna resa och jag vill kunna göra allting jag vill göra utan att ekonomin ska hindra mig. Därför måste jag se till att verkligen fullfölja min utbildning.

Åka på roadtrip igenom USA. Det finns så många ställen jag vill till, LA, New Orleans, Seattle osv. Dessutom vill jag åka på roadtrip så fatta vad coolt att kunna slå ihop dom två sakerna.

Att någon gång i mitt liv våga ta tag i musiken. Musik och musikskapande är ett stort intresse som jag har. Dock har jag aldrig vågat göra någonting av det så därför blir det att jag inte undanlägger lika mycket tid till det som jag egentligen hade velat.

Det var 10 saker ur min bucket list. Insåg när jag skrev att det var svårt att komma på saker bara sådär för jag har de inte uppskrivet på en lista utan jag har allting i huvudet. Borde verkligen skriva ner det.

Vad har ni på er bucket list? Kommentera gärna så kanske jag får några fler saker att lägga till i min lista!

hejsann

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>