Dagens träning

Hej på er! Idag var jag på clinic med Mira och jag måste säga att det gick ganska bra faktiskt. Vi hade en lite seg start men på slutet lossna det lite.

Först och främst så gick det bra att lasta. Hon har varit lite krånglig att lasta de senaste gångerna men jag lasttränade henne igår och bara lät henne va och stressade henne inte. Gick dessutom tvärs över lämmen innan jag gick in i transporten. Det gick väldigt bra faktiskt och jag tog in och ut henne flera gånger och det funkade super. Idag började jag lasta i tid så att jag kunde ta ut och in henne i transporten flera gånger innan och det gick bra. Vi hade en liten incident då hon slängde sig bakåt men det var inget allvarligt. Är riktigt stolt över henne!

Till clinicen då. Som sagt tränade vi från marken. Vi tränade på att svänga henne ifrån mig i skritt och trav. Mira blir gärna lite för närgången och det är inte fel det men jag måste få ha mitt space. Vi tränade även på att rygga med mer tempo för att få henne att använda bakkärran mer. Vi fick till några ganska bra steg faktiskt! Sen tränade vi även på att göra direkt halt i trav,alltså att hon ska stanna direkt när jag ber om det. Det blir gärna att hon antingen tar ett steg för mycket eller vänder om med baken när jag springer bredvid för hon har inte lärt sig att sätta sig på bakbenen än när hon stannar. När hon då stannar på framdelen så kommer hon med lite för mycket fart och då måste hon göra av baken någonstans så därför har det inte blivit riktiga halter. Det gick faktiskt bra men det finns mycket kvar att jobba på.

30120842_1646314912090569_2081221948_n 30167699_10214014202567247_7821406631961691711_o

Vad tycker ni om min outfit? hahaha, kände bara att jag verkligen inte orkade bry mig om hur jag såg ut idag.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>