Vår sista clinic?

På lördag klockan 10.30, imorgon alltså så ska jag på clinic med Mira. Det blir kanske våran sista clinic någonsin. Okej, det där lät jätte dramatiskt men snart så ska Mira på utbildning och hon kommer som ni vet vara tillsalu. Det är lite läskigt, men ska passa på att ta tillvara på denna tiden.

Jag ska köra ett pass från marken. På senaste Linda-clinicen körde jag också ett handpass. Jag tyckte att det var väldigt kul och lärorikt och därför vill jag göra det igen. Det är jätte viktigt att inte bara rida utan att även hantera sina hästar mycket från marken om man vill ha en bra häst. I alla fall enligt mig. Men jag har alltid varit sån att jag tycker att markträning nästan är det viktigaste utav all träning. Jag vill ha en bra kommunikation till mina hästar och det bygger man bra från marken.

Tillbaka till ämnet lite. Förra clinicen för Linda var första gången jag och Mira tränade från marken för en tränare. Dessutom var den sån träning som man sedan kan tävla i inom western. Jag har inte tränat så mycket på det viset så därför har inte Mira heller det. Vi hade lite saker att jobba på senast men vi har ändå kört lite träning hemma så jag hoppas att det kommer vara framsteg. Om det inte har blivit några framsteg då är det så, bara hem och träna på mer.

28238537_10213572175676851_3642529579812620123_o

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>